close
HAINE

La ce trebuie să fii atent când porți sandale

asdfgh

Din cauza temperaturilor ridicate, vara suntem forţati să ne schimbăm tipul de încălţăminte. Noroc că avem o varietate mare de unde să alegem, dar oare, va fi decizia cea mai potrivită? Am observat recent, o dispută care a apărut pe internet şi anume dacă este bine ca bărbaţii să poarte sau nu sandale.

În principiu, chiar dacă nu ai nişte degete îngrijite, nu este recomandat să te afişezi la diverse evenimente şi să porţi sandale. Acum, dacă stau să elimin unde nu este indicat să porţi aşa ceva, singurele împrejurimi în care ar fi valabil să porţi sunt: drumul spre piscină, în curte sau într-o vacanţă la ţară.

Bineînţeles, la o întâlnire de afaceri, la o întâlnire cu o fată, la o petrecere este exclus purtarea lor. Trebuie să arătați bine şi prin urmare, nu se poartă sandale la nici un alt eveniment care-ţi pun la vedere degetele de la picioare.

La ce trebuie să fii atent când porți sandale

Evită negrul pentru că este prea banal, evită plasticul şi alte materiale sintetice, poartă-le doar în locurile adecvate, asortează-le la ţinută, poartă doar mărimea potrivită adică nici prea mari, nici prea mici, nu te aştepta să fi mai stilat când le porţi.

Sunt diferite tipuri de sandale în care degetele nu sunt foarte expuse, dar tot sandale sunt. Nu cred că această căldură, ajunge să ne compromită în aşa fel încât să fiți penibili. Chiar şi în rândul companiilor mari, femeilor le este interzis să-şi expună degetele de la picioare pe motiv că transmit clienţilor un gest de nepoliteţe. Prin urmare, voi bărbaţii trebuie să luați atitudine indiferent de situaţii.

Comentarii Facebook
Tags : featured
BARBATI.MD

The author BARBATI.MD

Lasă un răspuns