close
646×404

Se spune că cine nu e puțin gelos, nu iubește cu adevărat, așadar iubirea în sine cuprinde și un strop de „emoție posesivă” – un sentiment care poate dezvălui teritorii neexplorate ale sufletului nostru.

Când gelozia se poate demonstra o resursă prețioasă

Când sentimentul de gelozie începe să ne dea târcoale, este fără îndoială mai înțelept să adoptăm o soluție inteligentă: nu trebuie să încercăm să ne controlăm partenerul, ci să facem în așa fel încât acesta să aleagă singur să ne stea alături, zi după zi. Dacă vă așteptați ca lucrul acesta să vină de la sine, flacăra iubirii se va stinge fără măcar să băgați de seamă.

Dacă reușim să-i înțelegem bine mecanismele și efectele, gelozia se poate transforma cu ușurință într-o resursă prețioasa, grație căreia relația se regenerează, se împrospătează și își regăsește doza justă de pasiune.

În loc să considerăm gelozia un inamic periculos cu care trebuie să ne luptăm îndelung, e mai înțelept să o folosim ca pe un instrument optim pentru a obține „o viteză în plus” la motorul de cuplu, transformând-o într-o veritabilă armă de seducție.

Putem așadar să utilizăm un strop de gelozie în realația noastră, pe postul de avocat pledant, care va întoarce lucrurile în favoarea cuplului, aprinzând din nou scânteia sentimentelor pasionale ce au marcat începuturile poveștii de iubire.

Comentarii Facebook
BARBATI.MD

The author BARBATI.MD

Lasă un răspuns