close
shutterstock_81195751-480×320

Chiar dacă afișează o imagine de duri, bărbații ascund și ei numeroase frustrări și nesiguranțe. Dacă femeile sunt mult mai deschise și vorbesc fără rezerve despre defectele și nemulțumirile lor, în cazul bărbaților trebuie să faci adevărate investigații pentru a afla ce îi face să își piardă încrederea în ei.

  1. Problemele financiare

În ciuda timpurilor moderne și a emancipării femeilor, bărbații încă au rămas fideli ideii că ei sunt cei care trebuie să vâneze și să procure hrana pentru iubitele lor. Iar atunci când tu nuți permiți să ieși la teatru sa un film, te simți prost în fața iubitei.

2. Surprizele amoroase pe care le fac semenii lor

Este clar că bărbații se simt inutili, când aud că prietenii lor oferă excursii romantice iubitelor în Paris, iar aceștia nu-și permit, deci, dragi bărbați, dacă vrei să-ți surprinzi iubita, muncește și tu mai mult.

  1. Antitalentul la sport

Nu există bărbat care să nu-și dorească să fie bun la toate sporturile și jocurile. Iar dacă în momentul când joci bowling pentru prima oară și nu câstigi sunt sigură, te paște o depresie.

  1. Filmele erotice

Desigur, par să se uite cu plăcere la astfel de pelicule, însă vocea lor interioarî se întreabă neâncetat cum se face mereu că personajele masculine sunt atât de dotate și de rezistente la efort.

Comentarii Facebook
BARBATI.MD

The author BARBATI.MD

Lasă un răspuns