close
el_radu_poza_max

Când vorbim despre un reprezentant al sexului puternic, nu ne putem imagina altceva decât o personalitate profundă, o fire creativă și un profesionist desăvârșit, precum este interpretul, prezentatorul și mare atenție, cel care emană energie non-stop, EL Radu. Acesta ne dezvăluie în exclusivitate, ce stil de haine abordează mai des, care este secretul lui în arta cuceririi, cum reușește să arate atât de bine, de asemenea aflăm despre proiectele care urmează să le realizeze, dar și despre noua sa colaborare cu Max Fashion, cu detalii picante vă las să vă delectați din interviul ce urmează.

Radu, ce stil de haine îți place sa porți cel mai mult?

  • Hey! Merci pentru interviu! De obicei ador ghetele, blugii și un tricou comod, geacă de piele, deci, casual, mai mult, însă existe momente când trebuie să fii la sacou, pantofi etc., o ținută mai elegantă, atunci, automat sunt altfel. De curând am început o colaborare cu cei de la MAX FASHION, o echipă de oameni profesioniști, un brand foarte „comod” pentru toată lumea, nu contează domeniul de activitate, un lucru e cert că fiecare-și va găsi ceva pe plac.

Cum arată în ochii tăi un bărbat îngrijit?

  • Slavă Domnului că nu sunt femeie 🙂 , la bărbați e simplu, hainele trebuie să fie curate, podoaba capilară îngrijită, nu contează cât de scumpă este ținuta, contează acuratețea și gustul.

Cum îți întreții corpul și cât de des faci sport?

  • Încerc să merg la sală de cel puțin două ori pe săptămână, sigur că aș dori mai des, dar, de multe ori nu am timp. Recunosc, merg mult pe jos, asta e o modalitate de a mă ține în formă.

Care sunt micile tale secrete atunci când vrei să cucerești o femeie?

  • De obicei, unii bărbați încearcă să fie altcineva decât ei înșiși, ei uită că femeile apreciază bărbații firești, nu trebuie să încerci să te transformi într-un macho, sau expert într-un domeniu oarecare pentru a încerca să cucerești. Secretul e unul foarte simplu – Sinceritatea. Privește în ochi și vorbește clar, fără bâlbe. Fii tu însuți!

Cât timp își petreci în fața oglinzii? (și bărbații iubesc să arate bine)

  • Dimineața, “monologul” meu în fața oglinzii, de obicei durează cel puțin un sfert de oră, mai depinde de programul zilei.

Cât de mult timp liber ai și cum îl gestionezi?

  • Timpul liber este necesar oricui. Sunt mereu în activități, lucrul la studio, munca la radio în calitate de prezentator al unui show matinal, prezentări de evenimente, promovarea tinerelor talente etc. Atâta timp cât iubești la nebunie ceea ce faci, nu cred că asta poate fi numit LUCRU. Niciodată nu mi-am dorit să lucrez 8 ore pe zi 🙂 , nu sunt omul care să stea mult pe loc…, deci, woking for myself, în general.

Ai fost plecat de curând la Suceava unde ai susținut 4 concerte, delectează-ne cu detalii

  • Suceava este orașul meu de suflet din România, recent am avut 4 concerte în 2 zile. Au fost 3 open-air-uri și un eveniment într-un local, a fost o petrecere privată, NU a fost nuntă sau ceva de genul 🙂 , de obicei nu cânt la nunți, dar există excepții.

Ce conține agenda ta în următorul an, la ce proiecte lucrezi?

Rămâne să vedeți, multe proiecte, piese și colaborări noi. Urmăriți pagina mea de facebook!

Comentarii Facebook
Tags : featured
BARBATI.MD

The author BARBATI.MD

Lasă un răspuns